Blog

Haantjes op de werkvloer

Je kent ze vast wel; die lui die je altijd het hardst hoort waardoor de wat stilleren monddood worden gemaakt of het voor sommigen makkelijk maakt achterover te leunen. Geldingsdrang, eager naar meer, dominant, bazig? Ga voor jezelf maar eens na wat dit gedrag bij jou en bij anderen oproept. Hoe krijg je ze weer in het ‘gareel’? In ieder geval niet door te eisen dat ze moeten ‘dimmen’. De kans is groot dat je meteen een stormachtig antwoord krijgt. Wat bezielt hen nu echt? Wat willen ze nu eigenlijk? In hoeverre hebben ze zelf door wat ze oproepen bij anderen? Wat maakt dat zij kunnen volharden in dit gedrag? Hoe houden wij het dus ook zelf in stand?

Boeiende vragen en waarbij de oplossing veelal in de antwoorden hierop besloten ligt. Met inzicht in de communicatiepatronen en –rollen, kan iedereen leren de haantjes weer in hun oorspronkelijke kracht te zetten waarbij ze oog hebben voor de behoeften van anderen. Ook wordt duidelijk hoe dit gedrag gevoed wordt zodat ook dit patroon doorbroken kan worden en er meer sprake kan zijn van gelijkwaardigheid in communicatie.

Zoek in:
Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk