Cases

Interventies bij fusietraject

Wanneer twee scholen gaan fuseren, krijg je te maken met twee verschillende culturen. Welke handvatten kunnen wij bieden om ze zo effectief mogelijk te laten samenwerken?

Lees verder

Coaching in accepteren nieuwe lagere functie

Wanneer een financieel manager voor de derde keer gedegradeerd wordt, heeft dit vergaande gevolgen op zakelijk, emotioneel en fincancieel gebied. Hoe verloopt deze acceptatie?

Lees verder

Teamcoaching binnen een fusietraject

Bij het samengaan van twee onderwijsafdelingen ontstaan er onderling spanningen en praat men niet met elkaar. Taken worden nauwelijks of dubbel uitgevoerd. Hoe gaat men leren samenwerken?

Lees verder

Coaching en counseling in het omgaan met weerstand

Een leidinggevende geeft aan het lastig te vinden om te gaan met medewerkers die zich als een haantje gedragen. Ze hebben weerstand tegen alles wat in hun ogen 'moet'. Hoe helpen coaching en counseling haar weer vertrouwen te geven in haar functie?

Lees verder

Coachen en trainen van een niet goed functionerende afdelingsleider

Een afdelingsleider geeft aan dat medewerkers onvoldoende vertrouwen hebben in haar leidinggevende taken. Ze voelt zich zelf opzij gezet en trekt zich steeds vaker terug. Hoe komt ze uit de vicieuze cirkel?

Lees verder

Training van managementteam in lastige communicatie

Hoe ga je als managementteam om met lastige en emotionele gesprekken? Het management ervaart veel weerstand en tegenwerking van hun medewerkers. 

Lees verder

Teamcoaching in belemmerende klaagcultuur

Binnen een team onderstaat er een cultuur, waarbij er veel geklaagd wordt en er nauwelijks bereidheid is zich in te zetten voor vernieuwingen. Hoe kan er met dit team gewerkt worden aan een proactieve houding?

Lees verder
Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk