Teams

Je wilt je reactieve team omgebogen hebben tot een proactief team waardoor zowel de teamdoelen als die van jouw organisatie gerealiseerd worden. Je wilt dat de mensen onderling beter naar elkaar luisteren en gebruik maken van elkaars talenten en kwaliteiten. Samen met jou en jouw team gaan we de samenwerking weer vlot krijgen en sterk verbeteren. Hierdoor gaat iedereen weer met een goed gevoel bijdragen aan een goede samenwerking waarin een ieder tot zijn recht komt en teamdoelen gerealiseerd worden.

Teamcoaching geeft optimale ondersteuning en stimuleert effectieve samenwerking en afstemming tussen teamleden binnen een positieve werksfeer. Spiegelen, het reflecteren op eigen gedrag en de effecten daarvan op het team functioneren vormen het uitgangspunt. Eventuele belemmerende denk- en gedragspatronen worden doorbroken. Het zelfsturend vermogen van het team wordt vergroot door optimaal gebruik te maken van elkaars competenties.

Meld je aan
Aantal sessies: 6 dagdelen met mogelijkheid tot extra follow up momenten
Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk