Crisis

‘Zitten we op de goede weg met de juiste mensen op de juiste plaats?’, ‘Hoe krijg ik mijn teamleden in beweging?’, ‘Hoe kunnen we de doelstellingen van onze organisatie en team behalen?’, dit zijn allemaal voorbeelden van vragen waar managers mee te maken hebben wanneer een team niet goed samenwerkt en de onderlinge sfeer verstoord is.

Teamconnexion helpt om samen met jou deze vraagstukken op te lossen. Dit doen we door pijnpunten op te sporen en openlijk te bespreken met elkaar zonder waardeoordeel. We gaan in op wat bij de teamleden speelt aan onderling vertrouwen, openheid, communicatie en veiligheid. Hun eigen rol hierin met de effecten daarvan op anderen wordt duidelijk gemaakt zodat er meer begrip kan ontstaan voor elkaar. Daarnaast maken we concrete afspraken over hoe we het als team slimmer en beter gaan aanpakken. Respectvol feedback geven aan elkaar met winwin voor ogen wordt gedurende dit traject centraal gesteld. Met ‘feetbek’ wordt afgerekend en kritiek wordt omgebogen tot een wens tot positieve verandering. Dit betekent ook oefenen met luisteren zonder de intentie meteen met een eigen verhaal te komen maar met de intentie om de ander te begrijpen ook al ben je het wellicht niet eens op inhoud. De winwin voor ogen maakt dat eerdere strijdpunten nu verschillende standpunten kunnen zijn met een gemeenschappelijk belang voor ogen. Juist met de verschillen kunnen we in dialoog raken met en leren van elkaar.

Meld je aan
Aantal sessies: tussen 4 en 6 dagdelen of aaneengesloten
Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk