Teambuilding

Je wilt als manager antwoord op hoe je de doelstellingen van jouw organisatie en jouw team kunt behalen; hoe je je team slimmer kunt laten werken door in hun kracht(en) te investeren; waar je teamleden warm voor lopen en hoe je met dit inzicht persoonlijke doelen (groei)kunt koppelen aan die van het doel en groei van het team.

Je staat voor de uitdaging het beste uit jouw medewerkers te halen, het beste uit jouw team te halen waardoor de afdeling, het bedrijf effici├źnt en effectief kan functioneren en de teamleden tot hun recht komen. Slim bezig zijn met elkaar (Samen Leer Ik Meer). Een verdiepend en enthousiasmerend traject waarin teamleden elkaars talenten en kwaliteiten alsook leerpunten leren kennen. Individuele groei binnen teamontwikkeling neemt hierbij een belangrijke plaats in. Dit doet Team Connexion door:

Verbinding te leggen tussen de teamleden onderling: weten van elkaars drijfveren, passie en daardoor (meer) slim gebruik te kunnen maken van elkaars verschillende talenten en kwaliteiten. We gaan meer doen waar we trots op zijn. We koppelen de opbrengsten van het team aan de persoonlijke doelen en eigenheid van de individuele  teamleden. Geen theoretische lessen maar energieke, creatieve en inspirerende werkvormen die gedrag bespreekbaar maakt en bijstuurt om verbeteringen te laten slagen en vragen binnen het team beantwoordt.

Meld je aan
Aantal sessies: Tussen 4 en 6 dagdelen of aaneengesloten
Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk