Confronterend coachen

Als leidinggevende ervaar je soms problemen met één van je teamleden, waardoor ze weinig bereidheid tonen in het stellen van doelen of het leveren van prestaties. In deze training gaan we deze onderwerpen bepreken en leer je hoe middels feedback een confronterend gesprek verloopt. Hierbij blijf je stellig en ben je uit op een duurzame oplossing.

Tijdens de training oefenen we met het geven van directe en bruikbare feedback;
het opbouwend geven, stimuleren en ontvangen van kritiek; het vermogen gevoelige onderwerpen assertief te bespreken zonder die emotioneel te maken en leren we om te gaan met emoties en weerstand.
We werken met eigen ingebrachte casuïstiek gericht op de probleemaanpak: samenwerken, problemen oplossen en concrete (bindende) afspraken maken rekening houdend met het doel van de organisatie vanuit een WinWin denken.

Deze training helpt bij:

Meld je aan en haal het maximale uit je team.

 

Meld je aan
Duur:
Locatie:
Groepsgrootte:

Pas toen ik ontdekte dat ik fouten mocht maken, pas toen wist ik dat ik iets op het spoor was.

Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk