Effectief leidinggeven

Managers staan soms onder druk. Door bewust te zijn van de eigen uit te oefenen invloed, een proactieve houding hierin en die te bevorderen bij anderen, kunnen reële en haalbare organisatiedoelen gehaald worden. Je gaat vaststellen wat je met jouw team belangrijk vindt, waar je voor staat, wat je wilt bereiken en hoe je dit met elkaar kunt bereiken. Je leert zowel je eigen proactieve houding te bevorderen als ook die van je teamleden zodat je samen trots kunt zijn op succeservaringen.

Er wordt ook aandacht besteed aan attitude (verandering) zodat gedragsverandering ook daadwerkelijk kan plaatsvinden. Samenwerking met win win voor ogen staat centraal. Je wordt je bewust van waar en hoe je dit kunt faciliteren, waar nodig prioriteiten te stellen, hoe en wat met elkaar te overleggen met steeds een duidelijk doel voor ogen. Goede managers maken het verschil voor hun medewerkers. Daarom is het van groot belang dat zij zich blijven ontwikkelen als manager en als lid van een team. Zij zijn immers beiden afhankelijk van elkaar.

In deze training leer je:

Meld je nu aan en leer je persoonlijke kwaliteiten gericht in te zetten.

Meld je aan
Duur: 6 dagdelen
Locatie: In company
Groepsgrootte: Maximaal 12

Leiders van vandaag, lessen voor morgen.

Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk