Groepsdynamica en teamontwikkeling

Als manager is het belangrijk om zicht te hebben op de groepsdynamica (de studie van het gedrag van mensen in kleine groepen) binnen de teamontwikkeling zodat je hierop kunt anticiperen. De verschillende rollen binnen een groep, de fases waarin een team zich bevindt, kunnen zeer bepalend zijn voor het welbevinden van de afzonderlijke teamleden en voor de teamsfeer en daarmee dus ook voor het behalen van het organisatiedoel.

Kennis van de groepsdynamica is voor elke manager van belang wil deze een groep kunnen aansturen, rekening houdend met de gevoelens van macht, onmacht, vertrouwen en zelfontplooiing en de verschillen in kwaliteiten, talenten en cultuur. Vaak is het nodig om zowel de taak als het proces goed in beeld te houden en de daarvoor benodigde interventies weten aan te passen.

In de training komen aan bod:

Aan de hand van eigen casuïstiek en opdrachten wordt het geleerde inzichtelijk en direct toepasbaar gemaakt met concrete tools en interventies.

Meld je aan
Duur: 4 dagdelen
Locatie: In company
Groepsgrootte: Maximaal 15

SLIM Samen Leer Ik Meer

Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk