Vergroten persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit helpt je bij het verbeteren van het eigen persoonlijk functioneren en daarmee ook het welbevinden. Door inzicht te krijgen in je eigen kracht, gedachten en gevoelens, waarden en motieven, alsook in eigen valkuilen en kwetsbaarheden krijg je meer grip op je eigen gedrag, de effecten daarvan op anderen, en je eigen reactie op het gedrag van anderen.

In de training leer je om belemmerende denkbeelden om te buigen tot meer reële denkbeelden; hoe je meer invloed kunt uitoefenen op je omgeving; ‘nee’ te zeggen met behoud van relatie, en dat te doen om te bereiken wat jij wilt bereiken. Daarnaast speelt de communicatie binnen deze training een belangrijke rol. Leren te luisteren naar de ander met de intentie om de ander te begrijpen zonder dat standpunten verworden tot strijdpunten. Je oefent met duidelijk te kunnen verwoorden wat voor jou belangrijk is om persoonlijke doelen te realiseren. Je wordt aangezet tot het verkennen en verleggen van grenzen wat je helpt een nieuwe kijk te krijgen op je eigen kracht. Zo word je sterker in het omgaan met verschillen wat samenwerking met anderen duurzaam bevordert.

Meld je aan
Duur: 6 dagdelen
Locatie: In company
Groepsgrootte: Maximaal 12 personen

Verwarring is een signaal dat je op het punt staat iets nieuws te leren

Contactgegevens
Contactpersoon: Jose Raves
Telefoon: 06 18 62 48 67
E-mailadres: Enable JavaScript to view protected content.
KvK: 59872209
linkedin
Missie en visie
De missie van Teamconnexion is bij te dragen aan duurzame gedragsverandering om het beste uit mensen te halen. Hierdoor worden prestaties verbeterd, vaardigheden en competenties eigen gemaakt om persoonlijke groei en teamontwikkeling te bevorderen.
Bel mij terug
Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teamconnexion.
Twee Man Sterk